Har du overvejet at leje dit hjem ud på AirBnB, mens du selv er på sommerferie? Det er en rigtig god idé, og i denne blog-artikel, der ser vi nærmere på hvad du kan gøre, for at få det bedste forløb på netop AirBnB. Du kan nemlig sagtens gøre forskellige ting, der gør at du får bedre feedback, og derfor flere leje gæster på lang sigt.

Gæster elsker nyt

Dine gæster, eller lejere om du vil, på AirBnB, de sætter stor pris på, at det hjem de lejer er rent, pænt og så vidt muligt i ny stand. Det giver dem en fornemmelse af, at være et sted, hvor der ikke gemmer sig ulækre og lidt for private ting i hjørnerne. Det giver næsten den samme ro, som man har ved at være på et godt hotel. Som udlejer gør du dig selv en stor tjeneste, hvis du anskuer dit hjem fra lejernes øjne, allerede inden du lejer ud. Og en af de bedste ting du kan gøre, det er at få malet nyt i en hvid nuance. Tag eventuelt fat i dem hos maler-oversigt.dk og få et godt til malertilbud gratis.

Få malet af en maler

Den velgjorte maling på dine vægge, sender det bedste signal til gæsterne, og det opfordrer dem også til at passe ekstra godt på dit hjem. Det er en klassiker, at hvis man er et sted, der er lidt slidt og smudset, så passer man mindre godt på det. Men omvendt, hvis der er fuldstændig perfekt, så kan man se de mærker man efterlader, og man passer derfor bedre på. Rådet herfra er derfor, at få malet af en professionel maler, inden du sætter dit hjem på AirBnB. Så kan du også få taget gode billeder inden du går online med dit tilbud, og du baner vejen for en lang og lukrativ udlejning af dit hjem i dine ferier.