Når du skal sende produkter, er det vigtigt, at de ankommer i god stand. Det kræver den rette papkasse, der kan beskytte indholdet mod slag, stød og fugt. Men hvordan vælger du den bedste papkasse til forsendelse? Her er en guide, der hjælper dig med at finde den rette emballage hos https://www.pack2.dk/.

Størrelsen er vigtig

Det vigtigste i en papkasse er, at den passer til produktet. Brug en kasse, der er mindst 5 cm større i alle dimensioner end produktet. På den måde har du plads til fyldmateriale, der forhindrer produktet i at bevæge sig inden i kassen under transporten.

Kvalitet er afgørende

Papkasser fås i forskellige kvaliteter, der er kendetegnet ved bølgepap- og linerpaptykkelse. Jo højere kvalitet, jo stærkere og mere holdbar papkassen er. Hvis du skal sende tunge produkter, er det vigtigt at vælge en papkasse med høj kvalitet for at undgå, at den brister under transporten.

Vælg den rigtige bølgeform

Der er tre typer af bølgeformer på papkasser. B- og C-bølger er de mest almindelige. B-bølger er 4 mm tykke og er gode til lette til mellemtunge produkter. C-bølger er 5 mm tykke og er bedre til tungere produkter. E-bølger er kun 1 mm tykke og bruges typisk til indpakning af produkter.

Ydre overflade og print

Det er også vigtigt at overveje, om du ønsker en ydre overflade, der er ren og hvid eller, om du ønsker at få printet dit firmanavn eller logo på papkasserne. Det er både en reklame for dit mærke, og det kan gøre, at papkassen skiller sig ud fra andre pakker, når den ankommer til modtager.

Køb i store mængder og spar penge

Sidst men ikke mindst er det en god idé at købe dine papkasser i store mængder. Alt efter størrelse og kvalitet kan mængderabatten være betydelig. Køber du samtidigt fyldmateriale, som kan beskytte din kasse yderligere, kan du opnå endnu bedre rabatter og spare en del penge på din forsendelse.

Når du skal sende produkter, er det vigtigt, at du vælger den rette papkasse, der kan beskytte indholdet under transporten. Ved at følge ovenstående guide kan du finde den bedste papkasse til forsendelse. Vælg en papkasse, der er stor nok, af høj kvalitet og med den rigtige bølgeform. Overvej også om du ønsker et print på papkassen, og ikke mindst – køb dine papkasser i store mængder, så du kan spare penge på dine forsendelser.

Køb papkasser online

Det er muligt at købe papkasser online og mange forhandlere og grossister tilbyder et bredt udvalg af papkasser i forskellige størrelser, bølgepapformer og kvaliteter. Afhængigt af forhandleren eller grossisten kan du måske tilpasse din ordre ved at trykke dit firmanavn eller logo på kassen. Onlinebutikker tilbyder ofte konkurrencedygtige priser samt mængderabatter, når du køber i store mængder. Ved at bestille online kan du spare tid og penge, mens du stadig får papkasser til forsendelse i den bedste kvalitet.