OM OS

Vejen til Woodmakers.dk

Vi er født og opvokset i Københavnsområdet. Vi har altid haft en trang til at, opholde os i Københavns gader og kvarterer og holder utrolig meget af alle bydele af København.

Vi (Julius & Peter) kommer begge fra familier som har valgt den selvstændige levevej, derfor har det været en naturlig interesse, at vi en dag ville starte vores eget

Vi har begge læst økonomi og markedsføring og ligeledes arbejdet med service og marketing i en del år. Men indtil for nyligt valgte vi at tage springet ud af tryghedens rammer og hoppe med begge ben ind i selvstændighed.

Så længe vi kan huske, har vi begge altid haft en interesse og fascination af plankeborde, plankemøbler og generelt set, hvad som kan gøre et hjem mere unikt og ens helt eget. Derfor var der ingen tvivl om, at det var inden for plankeborde og plankemøbler vi gerne ville arbejde.

Men begge vores indsigt og erfaring med at bygge plankemøbler var dog ikke særlig høj og vi valgte derfor at slå os sammen med en lokal håndværker, som er super sej til hans arbejde. Vi har nu fået den helt store oplæring og et venskab er bygget, som i dag har ledt os over i at kunne danne vores virksomhed Woodmakers.dk IVS.

Hvis du har nogen spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne imod alle typer spørgsmål og bestillinger. i kan fange os på julius@woodmakers.dk 

Rigtig god jagt på dit næste plankemøbel

De bedste hilsner

Julius & Peter