Sidebord

Vintage sidebord til stuen eller soveværelset

Hos Woodmakers.dk har vi et bredt udvalgt af unikket sideborde i træ og vintage design. Vores møbler har overordnet set et præg af det industrielle. Vores møbler er specielt fremstillet og har hver sin unikke charme. Vores vintage sideborde passer ind i stuen eller soveværelset, som er med til at gøre jeres hjem unikt.

Sidebord i træ

Hvis det er et sidebord i træ du søger, har vi lidt af hvert. Vores sidebord af træstub kommer fra en træstamme og er unik for hvert bord. Den er lavet af akacietræ som er et robust og solidt træ. Den kan fungere som lille sofabord eller sengebord, afhængigt af hvad som passer ind i jeres hjem.

Hvis du søger et endnu mere råt udtryk har vi også et sidebord af en træstamme som blot består af træ, uden noget stål stel. Den er taget lige fra naturen og sat direkte ind i dit hjem. Den er behandlet så det klarer slid og ikke sviner med bark, jord eller andet som naturen kan bringe.

Industrielt stål vintage sidebord

Hvis du dog søger et mere industrielt stål sidebord, så kan vi også hjælpe dig her. Vores Vintage sidebord i stål er lavt kun ud af stål og giver et industrielt look til dit hjem. Det er nem at vedligeholde og kan ligeledes bruges som sofabord eller som sengebord.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.