Der er mange grunde til at elske bb cream. Det er et naturligt makeup-produkt, der giver dig et naturligt look, det er nemt at påføre, og det er skånsomt for din hud. Men hvad nu hvis du ikke er sikker på, hvordan du bruger bb cream? Her er en hurtig guide til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dette fantastiske produkt.

  1. Påfør bb cream på ren, tør hud. Hvis du har fedtet hud, skal du måske bruge en primer, før du påfører bb cream.
  2. Brug en foundation børste eller dine fingerspidser til at påføre bb cream i små prikker over hele ansigtet.
  3. Blend bb cremen ind i huden med cirkulære bevægelser, indtil den er jævnt fordelt.
  4. Hvis du har brug for mere dækkeevne, kan du påføre endnu et lag bb cream.
  5. Afslut med en pudder for at få din makeup til at holde hele dagen.

Nu hvor du ved, hvordan du bruger bb cream, er det tid til at nyde alle de fordele, som dette fantastiske produkt har at tilbyde – find bb cream hos surisuri.

Tips til, hvordan du lægger naturligt makeup

Når det kommer til at lægge makeup, er der uendeligt mange måder at gøre det på. Uanset om du er nybegynder eller professionel, er der altid plads til forbedringer. Og selv om nogle måske vil hævde, at det “naturlige” look er den bedste løsning, er vi ikke enige.

Der er intet galt med en smule makeup, så længe det er gjort rigtigt. Makeup skal jo trods alt fremhæve dine træk, ikke dække dem til. Når det er sagt, får du her vores tips til, hvordan du lægger makeup naturligt:

1. Start med et rent ansigt. Dette er nok det vigtigste skridt for at opnå et naturligt look. Sørg for at vaske dit ansigt og fjerne snavs og urenheder, før du starter din makeuprutine.

2. Brug en let foundation. En tung foundation får dig kun til at se ud som om, du har en maske på. Vælg i stedet en let formel, der udjævner din hudtone uden at se kageagtig ud.

3. Vær forsigtig med concealeren. Igen, du vil ikke se ud, som om du prøver at skjule noget. En lille smule concealer rækker langt, så brug den sparsomt.

4. Tilføj lidt farve med rødme. Blush er en fantastisk måde at give dine kinder et naturligt farve flush. Sørg bare for at vælge en nuance, der passer til din hudtone.

5. Definer dine øjne med mascara og eyeliner. Mascara og eyeliner kan hjælpe med at definere og forme dine øjne. Du skal bare passe på ikke at overdrive det – du vil ikke se ud som om, du har et blåt øje!

6. Afslut med en naturlig læbefarve. En gennemsigtig læbestift eller lipgloss er den perfekte måde at afslutte dit makeuplook på. Vælg en nuance, der ligger tæt på din naturlige læbefarve, for at opnå det mest troværdige resultat.

Følg disse tips, så er du godt på vej til at opnå et naturligt makeuplook, der både er smukt og troværdigt.