Jeg hedder Jonas, og jeg elsker fodbold. Min Apple Watch har altid været min trofaste følgesvend, da den kunne holde styr på mine træningsdata og motivere mig til at præstere bedre. Men den dag, jeg skulle spille den vigtigste fodboldkamp i mit liv, endte min elskede Apple Watch i tusinde stykker. 

Det var en solrig lørdag eftermiddag, og vores hold var nået til finalen i den lokale fodboldturnering. Vi skulle spille mod vores største rivaler, og der var en spændt atmosfære på stadion. Min puls var allerede høj, mens vi varmet op, og jeg tog mig selv i at tjekke min Apple Watch gentagne gange for at berolige mig selv. 

Kampen begyndte, og adrenalinet pumpede gennem mine årer. Jeg gav alt, hvad jeg havde, og det samme gjorde mine modstandere. Det var en intens og tæt kamp. Midt i kampens hede havde jeg glemt alt om min Apple Watch, der ellers lå omkring min håndled. Men da vi nærmede os slutningen af anden halvleg, skete det, der skulle forandre alt. 

Jeg havde bolden, og jeg løb mod modstandernes mål som en rasende løve. Mine medspillere var klar til at modtage bolden og score. Pludselig ramte jeg en modstander, der forsøgte at tackle mig, og jeg mistede balancen. Jeg fløj nærmest gennem luften, og jeg kunne intet gøre for at stoppe mig selv. 

Jeg landede på græsset med et højt bump og kiggede forfærdet ned på min venstre arm. Der lå min knuste Apple Watch. Det ødelagde virkelig dagen. Jeg var så glad for mit Apple Watch, og nu er det smadret. Efter kampen var færdig måtte jeg bare have den fikset. Jeg besøgte fixphone, som sidst fik min iPhone skærm skiftet. Denne gang fik de mit Apple Watch fikset, og jeg var bare så glad. Man kan altid regne med dem.