Det var endelig blevet sommerferie, og jeg havde glædet mig så meget. Jeg en mand på 25 år der lige er blevet gift med min kone. Jeg arbejder som sælger, og elsker mit arbejde. Min kone og jeg blev gift nogle måneder siden, og jeg har lovet hende at vi ville tage ud at rejse i ferien. Vi har nemlig ikke været ude at rejse endnu. Heller ikke bryllupsrejse. Vi har begge længe ønsket os ar rejse til Tyrkiet. Det skulle virkelig være godt vejr dernede, hvor der er en masse at opleve. Vi ledte efter et hotel der lå tæt på stranden, og ellers ville vi bare derned så hurtig som vi kunne. Vi begge har det lidt hårdt med økonomien for tiden, så derfor havde vi aftalt at vi ville tage et lån, så vi ikke ville bruge vores største del af pengene på rejsen. Men vi ledte så efter billetter, og et hotel på nettet til Tyrkiet, og der gik ikke længe før vi fandt et perfekt hotel, som vi begge godt kunne tænke os. Vi besluttede os for at tage det. Så vi besøgte Letfinans hjemmeside hvor vi fik et lån der passede perfekt til os. Vi bookede så vores billetter, og hotellet. Der var 4 dage til vi skulle rejse. Der gik så de 4 dage, og vi rejste ned til Tyrkiet. Det var en dejlig rejse, med dejligt vejr. Hotellet var dejligt. Der var god mad både morgen og aften, og så var der en fantastisk pool. Vi tog tit ud, og spiste på restauranter, og opleve nye ting. Det var klart en af de bedste rejser jeg har været på. Vi havde en masse oplevelser dernede fra, og vi har overvejet at tage derned igen en dag. Det var i hvert fald perfekt.