Kunde- og medarbejdergaver er en oplagt mulighed for at vise værdsættelse overfor sine kunder og medarbejdere. Men kan I ikke finde ud af hvad I skal give og har brug for idéer til reklamegaver? Så har vi et hav af muligheder af reklameartikler. Alt fra kontorartikler til gaveæsker til slik og meget mere. Det vigtigste er at jeres modtagere bliver glade samt at I får boostet jeres virksomhedsnavn. Men hvilken reklamegave passer til netop jeres modtagere…?

Reklamegaver til en hver

Afhængig af hvilken begivenhed jeres reklamegave skal gives ved, kan i være sikker på at vi hos Topsupplies har det i står og mangler. Gaveidéer til alle højtider har vi masser af. Vi har både julekalendere og lækre kurve eller æsker med chokolade, vin og andet som julegave. Eller vi har fede påskehilsner med chokolader i både æggebakker, glas, æsker m.m. Derudover hvis I tænker en reklamegave til brug i hverdagen har vi en masse fede termokrus, højtalere, muleposer eller andre fede idéer som enhver medarbejder ville blive glad for. Disse artikler ville kunne bruges til dagligt brug, hvilket altså også ville gøre at omverdenen ville se jeres virksomhedsnavn. Hvis en medarbejder havde et termokrus med i bussen eller en mulepose med på indkøb hvor jeres logo var trykt på, så ville omverdenen få øjnene op for jeres virksomhedsnavn. Ydermere kan I være mere specifikke hvis I for eksempel er en virksomhed med fokus på motion og sundhed. Så har vi et bredt sortiment af sportstasker, tøj, drikkedunke m.m. Så ville I kunne indrette jeres reklamegaver efter en specifik målgruppe. Det kunne også være med fokus på bæredygtighed. Hvis I er en virksomhed med fokus på bæredygtighed, har vi også en masse miljøvenlige produkter. Det kunne være muleposer i recycled bomuld eller en notesbog i kork. Vi har altså reklamegaver til alle og enhver, og vil sammen med jer og fabrikken finde netop den reklamegave som passer bedst til jer og jeres medarbejdere og kunder.

Skab glæde på kontoret

Ved at benytte sig af reklamegaver vil det udelukkende skabe positiv energi på arbejdspladsen. Ved at I viser taknemlighed over for jeres kunder og medarbejdere vil de føle sig værdsat, og lysten for at arbejde vil bevares. Stor som lille er det tanken der tæller. Tidspunktet er heller ikke relevant, da en medarbejder til hver en tid vil blive glad for gaven. Det vil altså skabe god stemning på arbejdspladsen og I vil samtidig få boostet jeres virksomhedsnavn. Det vil nemlig tiltrække potentielle kunder når jeres medarbejdere tager jeres logo med ud i fritiden eksempelvis med en af jeres muleposer på indkøb eller en sportstaske i fitness. På den måde vil omverdenen se det og flere vil få kendskab til jeres virksomhed. Derfor vil vi sammen med jer og fabrikken kunne skabe glæde på jeres arbejdsplads samt øge kendskabet til jeres virksomhedsnavn ved brug af fede reklamegaver som vi kan udvælge til netop jer og jeres modtagere. I skal blot vælge reklamegaven samt logoets placering og så vil vi levere.