Hvis træet, du skal male er meget nedbrudt, kan den konstituere en god løsning. Hegn, facade, træterrasse, vinduer, dør, havemøbler, garage…behandling af stolpeender, så de beskyttes imod vind og vejr.

 

Eneste giver dit træværk en slidstærk overflade, beskytter træet imod solens skadelige UV-stråler og hæmmer modangreb af skimmel plus belægninger på overfladen af træet. Træbeskyttelsen er fremstillet på en Slow Release-teknologi, som sikrer en maksimal beskyttelse imod skimmel og belægninger på overfladen bort træværket, og rummer sin effekt i op til 15 år. Du magter, som nævnt, ligevis tjekke hvor langagtig tid en levering af de respektive varer vil tage, eller tjekke, rundt varerne er på lager i mange ønsket butik. Bis afhænger prisen på levering af, hvilke varer du bestiller. Folk kan også drage frem yderliger information og priser på de forskellige produkter, eller du kan spørge i den biks, der ligger næsten dig. Hvis jeres træværk tidligere indehaver været behandlet med vandbaseret træbeskyttelse, vil du være opmærksom på, at folk ikke kan aftegne med oliebaseret træbeskyttelse.

Hvis du skifter fra fx olie- til vandbaseret plus ikke får renset overfladen ordentligt, kan det give for store spændinger i overfladen, så træbeskyttelsen ikke hæfter ordentligt. Her kan du læse mere om de seks forskellige typer, som folk typisk kan få brug for, såfremt du maler udendørs træværk.

 

Vandbaseret træbeskyttelse er det mest udbredte valg, når alternative skal male med træbeskyttelse. Det er det, fordi eneste vandbaserede træbeskyttelse er snarere i forhold til miljøet, samtidig impliceret, at det bliver nemmere at arbejde med. Hertil er rengøringen af dit malergrej også finere besværlig.

 

Have begreb om at vælge nogle professionel træbeskyttelse donerer du dit træværk den næring, det har behov fortil og gør det samtidig uegnet tilsvarende grobund for mikroorganismer. Inden du vælger i gang impliceret at male delagtig træbeskyttelse, kan folk med fordel forberede dit træværk delagtig en grundingsolie. Går du efter nogen mest holdbare løsning, når du udtager træbeskyttelse, så bliver en dækkende træbeskyttelsedet helt perfekte afstemning for dig. Hvis du giver jeres træværk to lag heldækkende træbeskyttelse, opnår du et malet udtryk, hvor træets struktur ikke skinner igennem.

 

Når du skal aftegne med udendørs træbeskyttelse og sikre træet en lang levetid, opstår der immervæk tvivl om, hvor man egentlig skal starte – specielt, hvis du langtfra tidligere har behandlet træ. Hvis man vil godt til gang med i den hensigt at male med træbeskyttelse på udvendigt træværk, er det vigtigt, at dit træ er helt tørt, inden det bliver behandlet. Dette bliver især vigtigt, ifald du gør brug af en vandbaseret træbeskyttelse til jeres projekt.

 

Samtidig skaber heldækkende træbeskyttelse en overflade, der holder sig pæn hele året, hvor minimal vedligeholdes kræves. Vi indehaver heldækkende træbeskyttelse i halvmat og halblank glans, uanset ifald du vælger en oliebaseret træbeskyttelse og en vandbaseret træbeskyttelse – og til de bedste priser. Inden folk går i kast med træbeskyttelsen, vil du fjerne algerne ved at sprøjte dem med isoleret algemiddel.

 

Overordnet vil træ behandles delagtig træbeskyttelse én gyde om året, og meget gerne engang, at det viser tegn på, at det skaller, bliver blevet gråt og har fået mug og skimmelsvamp. Førnævnte er nemlig langvarigt nemmere og mere fordelagtigt, at komme skaderne i forkøbet end at rette op på mennesker efter de er sket. Generelt, så har oliebaseret træbeskyttelse de fordele at det er bedre beskyttende for jeres træværk og er velegnet til medtaget træ, samt tørrer det hurtigere end vandbaseret. Vandbaseret træbeskyttelse har fordelene have begreb om, at det bliver mere miljøvenligt plus så er ovenstående nemmere at rengøre pensler og værktøj efter brug af og til vandbaserede produkter.

 

Mangler du udendørs maling til noget andet end træ, så har vi selvfølgelig også facademaling og metalmaling. Og vil terrassen eller noget andet udendørs træværk renses, forhandler vi ligevis algerens. Når du har bekræftet, at træet er tørt nok, så skal du checke vejrforholdene. Man mest optimale vejrforhold til at aftegne med træbeskyttelse udendørs.

 

 

Alle de lyse sommerdage kalder på udendørsprojekter- og aktiviteter, som fortil eksempel udendørsmaling. Måske trænger soklerne til en kærlig hånd eller måske indehar du bygget et skur, som bare står og venter på den afsluttende klat maling? Endda hvad, vil folk gerne have enkelt resultat, som være til gavn for matcher dine forventninger, og som indeholder længe.

Lærketræsolie anvendes på huse, gavle og andre lodrette beklædninger af lærketræ, hvor man ønsker at bibeholde træets naturlige ”varme” udseende. Oliebaserede produkter evner ikke bruges ovenpå træ, der før er behandlet med et vandbaseret middel. Også oliebaserede midler hærder, men eftersom terpentin fordamper hurtigere end vand, vælger det kortere tid i fugtigt vejrlig. Jo højere olieindhold jo bedre – men jo længere tid tager ovenstående typisk at hærde. Maler du derfor dit beskidte træ med træbeskyttelse, håber du male mere på skidt end på træet. Bliver din træoverflade løs eller har udlevet skallende maling, kan en slibning studere nødvendig for for at opnå optimal træbeskyttelse.

Og tørt træ er en forudsætning for, at træbeskyttelsen trænger ind lagt i træet og virker. Når træværk befinder sig udendørs, udsættes det for modvind og vejr. Ovenstående kan være hårdt ved træet, ligesom med tiden mister sin elasticitet plus modstandskraft over fortil alger og svampe, som ødelægger træet. Nogle træsorter tåler bedre det skandinaviske klima end andre, så der findes forskel på, hvor længe de usammenlignelige træsorter kan tåle at stå udendørs.

Mange fugtmåler kan man købe til til nedsat pris penge i de fleste byggemarkeder. Derudover bør du også undgå direkte sollys på dit træværk, så træbeskyttelsen kan nå at tørre grundigt ind i træværket efterfølgende. Her findes det vigtigt, at du er fordelagtigt forberedt, før du går i sti med at male med træbeskyttelse. Først og fremmest vil du tjekke træet for skader, svamp, slibe, rengøre plus vaske.

Den vandbaserede træbeskyttelse findes den mest miljøvenlige, hvilket er grunden, at den indehaver haft størst popularitet på det sidste. De vandbaserede træolier er desuden lugtfrie og nemmere at rense af jeres værktøj. Denne transparente træbeskyttelse fra Gori er i himmelstræbende kvalitet og eneste både beskytter og fremhæver træets naturlige struktur og åretegning.

 

Vælg gerne en aften med tørvejr plus temperaturer mellem grader. Nogle typer træbeskyttelse er mere holdbare end andre, alligevel på lang sigt skal alt klasse af træbeskyttelse fornyes. Det er en god ide at købe særlige pensler, klude og svampe hos din træbeskyttelses-forhandler, som passer netop til dit anvendelsesformål. Dens pendant på terpentinbasis, har også sin berettigelse til visse opgaver.